20 numeroa vuodessa. Seuraava lehti ilmestyy 23.11.

Puutarha&kauppa on koko puutarha-alan ammattilehti. Tarvitset lehteä työssäsi, olipa se mansikkamaalla, omenatarhassa tai porkkanapellolla, kukkakaupassa tai puutarhamyymälässä, kasvihuoneessa, taimistossa tai puistossa. Ammattilehti on välttämätön työkalu asiantuntijatehtävissä, neuvonnassa ja tutkimuksessa työskenteleville.

Puutarha&kauppa kertoo ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset koko alalta. Ammattitaitoisen, puutarha-alaan perusteellisesti perehtyneen toimituksen verkostot ulottuvat laajalle ja tuottavat jatkuvasti uutta tietoa lukijoille. Toimittajat vierailevat monenlaisissa yrityksissä ja koluavat messut ja tapahtumat Suomessa ja maailmalla. Näistä syntyvien juttujen avulla sinä pääset näkemään, mitä kollegasi ovat ajatelleet, tehneet ja keksineet. Toimittajien lisäksi alan kokeneimmat ja pätevimmät tutkijat ja neuvojat jakavat tietämystään joka numerossa.

20 kertaa ilmestyvä Puutarha&kauppa sisältää vuoden mittaan myös kahdeksan kukkakauppa-alan ammattilehti P&k Floristia, Lepaan ammattinäyttelyn oppaan ja koosteen sekä kasvinsuojelun erikoisnumerot. Loppusyksyllä ilmestyvä Puutarhakalenteri koristaa ja hyödyttää puutarhaväen koteja sekä työ- ja taukotiloja.

Puutarha&kaupan juuret ulottuvat lähes 120 vuoden taakse. Nykyinen lehti syntyi Puutarha-lehden ja Puutarha-Uutisten yhdistyessä 1997. Puutarha&kauppa on Kauppapuutarhaliton ja Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liiton jäsenlehti ja Suomen Kukkakauppiasliitto käyttää P&k Floristia jäsenlehtenään.

Katso tästä 2018 ilmestymispäivät ja teemat

vastuullistabansku

Voiko tämän lehden juttuihin luottaa?

Kyllä, se on keskeinen tavoitteemme, sillä suomalaisille tiedotusvälineet ovat yhä tärkein kanava saada itselleen tietoa meitä ympäröivästi maailmasta. Siksi viestimien tulee toimimia mahdollisimman luotettavasti.

Puutarha&kauppa on Aikakausleh­tien Liiton jäsen ja on siten oikeutettu käyttämään Vastuullisen journalismin merkkiä. Merkki kertoo, että sitä käyttävä media on sitoutunut noudattamaan Julkisen sanan neuvoston laatimia Journalistin ohjeita.

Vastuullinen media pyrkii aina tarkistamaan tietonsa mahdollisimman hyvin. Jos virheitä kuitenkin sattuu, media korjaa virheensä asianmukaisesti. Ja jos ei korjaa, kuka tahansa voi tehdä kantelun Julkisen sanan neuvostolle.

Suomi on ollut vuodesta toiseen lehdistönvapauden kärkimaita maailmassa. Vapaus on seurausta vastuullisuudesta. Periaate on yksinkertainen: kun mediat säätelevät toimintaansa itse, viranomaisilla ei ole tarvetta puuttua niiden toimintaan.

Pohjimmiltaan Journalistin ohjeet ovat lukijan oikeuksia. Vastuullisen journalismin merkki takaa, että lukija saa totuudenmukaista tietoa siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Lukijalla on oikeus muodostaa mielipiteensä luotettavan tiedon pohjalta.

Vastaava päätoimittaja Jyrki Jalkanen


Petko 3 1Tutustu näytelehteen

Voit tutustua Puutarha&kauppa -lehden näköisversioon netissä.

 

avaa Puutarha&kauppa-näytelehti

 

 

tilaa Puutarha&kauppa-lehti